Echipa Nanu-Volosevici, alături de ploieșteni!

Echipa Nanu-Volosevici, alături de ploieșteni!

Virgiliu-Daniel Nanu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, și primarul în funcție al Ploieștiului, Andrei-Liviu Volosevici, candidat PSD pentru un nou mandat de edil-șef al Ploieștiului, s-au aflat joi, 16 mai, printre ploieșteni. Candidații social-democrați au stat de vorbă cu ploieștenii, le-au explicat proiectele pe care le au în vedere pentru locuitorii municipiului, dar și pentru județul Prahova, și le-au ascultat doleanțele.

Andrei Volosevici: ”Viitoarea echipă administrativă pentru Primăria Ploiești și Consiliul Judetean Prahova, de vorbă cu ploieștenii din Cartierul Bereasca și zona Muzicanți. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. Împreună formăm cea mai bună echipă pentru Ploiești și Consiliul Județean Prahova”, a transmis primarul Ploieștiului, după întâlnirile cu locuitorii din Bereasca și Muzicanți.

Virgiliu-Daniel Nanu: ”Printre ploieșteni. Împreună am demonstrat că suntem mai puternici, chiar și în fața unui Consiliu Local PNL ostil și un președinte absent al Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, care au încercat să îngroape Ploieștiul în gunoaie și să ne lase fără căldură și servicii esențiale. În echipă, am reușit să depășim aceste greutăți. După 9 iunie, nu vom mai avea de-a face cu un consiliu ostil sau cu un președinte care să își urmărească doar interesele personale în detrimentul ploieștenilor! Pentru Ploiești și Prahova, ne vom asigura că lucrurile revin la normalitate”.

Partidul Social Democrat Filiala Prahova, CMF 21240002


Tipărire