Ion Cernat, candidat PSD la Primăria Valea Călugărească: Împreună putem fi parte a schimbării pe care vrem să o vedem în comuna noastră!

Ion Cernat, candidat PSD la Primăria Valea Călugărească: Împreună putem fi parte a schimbării pe care vrem să o vedem în comuna noastră!

Ion Cernat este candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Valea Călugărească și spune că, după cele trei mandate de consilier local și unul de viceprimar, a decis să-și depună candidatura pentru funcția de primar ”Angajamen­tul meu vizează revitalizarea comunei, punând accent pe îmbunătățirea serviciilor publice, pe creșterea oportunităților de dezvoltare, dar și pe încurajarea tineretului să se implice activ în viitorul localității, eu însumi fiind tatăl a doi copii și cunoscând bine și apreciind potențialul fiecărei gene­rații în parte. De altfel, viziunea mea pentru viitor este una în care se regăsesc contribu­ția și sprijinul fiecăruia dintre noi, fiecare voce contând, doar dialogul și împărtășirea ideilor făcând ca împreună să putem fi parte a schimbării pe care vrem să o vedem în comuna Valea Călugărească. Pasionat de viticultură și de vinificație - domeniu de mare tradiție în zona noastră, dar și de restaurarea motocicletelor și a mașinilor de epocă, am o aplecare specială față de valorificarea și promovarea patrimoniului cultural și natural, însă, în același timp, am toată convingerea că tradiția și progresul pot și trebuie să meargă mână în mână, de aceea consider important să asigurăm acel cadru potrivit în care tinerii să-și găsească locul și să contribuie la dezvoltarea locală, generațiile mature să se bucure de un pre­zent și un viitor prosper, iar cei care caută un refugiu pașnic și autentic să-l găsească în mod real. Cred, de aceea, cu tărie, că împreună chiar putem construi viitorul!”, le transmite locuitorilor comunei Valea Călugărească, Ion Cernat, candidatul PSD pentru funcția de primar al localității.

Partidul Social Democrat Filiala Prahova, CMF 21240002


Tipărire