Polițiștii au anunțat oficial dispariția prahoveanului Gheorghe Țănău, despre care nu se mai știe nimic de o săptămână

Polițiștii au anunțat oficial dispariția prahoveanului Gheorghe Țănău, despre care nu se mai știe nimic de o săptămână

Ieri anunțam că vom reveni cu detalii de la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova în legătură cu dispariția bărbatului din Seciu - Boldești Scăeni, plecat spre locul de muncă din Italia, dar despre care familia nu mai știe nimic de marțea trecută.

Anunțul oficial al IPJ Prahova: "La data de 5 septembrie a.c., polițiștii prahoveni au fost sesizați de către o femeie din orașul Boldești-Scăeni cu privire la faptul că soțul său, ȚĂNĂU GHEORGHE ION a plecat cu autoturismul personal la data de 31.08.2020, în jurul orei 12.00, de la domiciliu către Italia, unde urma să lucreze la o societate de transport marfă în calitate de conducător auto, acesta nu a mai putut fi contactat și nici nu a revenit la domiciliu.
Semnalmente: înălțime 1, 80 m, greutate 85 kg, păr șaten tuns scurt, ochi căprui, brunet, prezintă 2 pete de culoare maro pe ambii pomeți.
La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni trei-sferturi din jeans de culoare albastră, tricou cu mânecă scurtă de culoare portocalie, era încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.
Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție".

Știrea inițială aici : https://prahovainfo.ro/actualitate/599-prahovean-din-seciu,-dat-disp%C4%83rut-dup%C4%83-ce-nu-a-ajuns-la-locul-de-munc%C4%83-din-italia.html