Aurora Arieșan, candidat PSD la Primăria Sinaia: E momentul ca în Sinaia lucrurile să se schimbe!

Aurora Arieșan, candidat PSD la Primăria Sinaia: E momentul ca în Sinaia lucrurile să se schimbe!

Aurora Arieșan este candidata Partidului Social Democrat la Primăria Sinaia și consideră că este timpul pentru o schimbare și de aceea a decis să candideze din partea PSD pentru postul de primar. ”Am experiența de consilier local, sunt profesor și am fost directoarea Colegiului „Mihail Cantacuzi­no” Sinaia timp de 10 ani. Am demonstrat că sunt un bun administrator și că pot aduce lângă mine oameni valoroși, fiind­că eu cred că echipa este cea care dă forța unui administrator. Vă asigur că în PSD am găsit oameni valoroși, cu experiență, care cunosc orașul și care în domeniile în care activează sunt „vârfuri". Avem ex­periență și diversitate și cu toții credem același lucru: e momentul ca în Sinaia lucrurile să se schimbe!”, afirmă Aurora Arieșan.

De aceea, prin această candidatură, le propune sinăienilor, alături de cea mai puternică echipă pe care PSD a avut-o la Sinaia în ultimii 20 de ani, o nouă viziune asupra orașului, care pune pe primul loc trans­parența, echitatea, dezvoltarea sustena­bilă și educația:

  • Transparența înseamnă o ad­ministrație deschisă, în cadrul căreia cetățenii au acces la informații și parti­cipă la procesul decizional. Nu mai sunt acceptate ușile închise!
  • Echitatea este temelia pe care construim bunăstarea comunității. Sprijinirea dezvoltării echitabile a mici­lor afaceri de familie poate reprezenta unul dintre factorii păstrării tinerilor în comunitatea noastră.
  • Dezvoltarea orașului Sinaia este esențială, dar trebuie să fie una echi­librată și respectuoasă față de mediul înconjurător. Proiecte de infrastructură moderne și eficiente, turism responsabil și sprijin pentru afacerile locale sunt doar câteva din prioritățile mele.
  • Educația este fundamentul pe care se construiește viitorul oricărui oraș. Promit să investesc în școlile și instituțiile noastre educaționale, să asi­gur resursele necesare pentru ca fiecare tânăr să aibă acces la educație de calitate.

”Sinaia merită o schimbare, iar eu am curajul și determinarea de a lupta pentru un oraș în care fiecare dintre dumnea­voastră să se simtă ascultat și valorizat. Convingerea mea este fermă: Sinaia și locuitorii săi merită o administrație la fel de strălucitoare și transparentă ca peisajele noastre! Haideți să facem din Sinaia un exemplu de urmat, o comunitate în care fiecare zi este mai luminoasă decât precedenta!”, le transmite sinăienilor candidata PSD la funcția de primar al localității, Aurora Arieșan.

Partidul Social Democrat Filiala Prahova CMF 21240002


Tipărire