Candidatul PSD la Primăria Plopu, Sorin Bălănescu: Voi face tot ceea ce pot pentru a asigura comunei o dezvoltare armonioasă!

Candidatul PSD la Primăria Plopu, Sorin Bălănescu: Voi face tot ceea ce pot pentru a asigura comunei o dezvoltare armonioasă!

Sorin Bălănescu este candidatul PSD la Primăria Plopu și, alături de echipa sa, se pune în slujba comunității locale. Deși până în prezent nu a fost implicat direct în administrația locală, a urmărit cu multă atenție tot ceea ce se întâmplă în comuna Plopu, fiind interesat de proiectele importante dezvoltate în localitate. ”Cunoscând problemele cu care ne confruntăm, am decis să mă implic, convins fiind că dezvoltarea unei comunități nu înseamnă doar asfaltare, canalizare sau rețea de gaze, ci și grijă pentru fiecare persoană aflată în dificultate, atenție la cerințele fiecărui om și la cele de interes general, precum și preocupare pentru mediul înconjurător. De aceea, fără a promite marea cu sarea, țin să vă asigur că voi face tot ceea ce pot pentru a asigura cetățenilor din cele patru sate ale comunei, copiilor și nepoților noștri, un trai decent, într-o localitate dezvoltată armonios, în care fiecare cetățean să fie tratat cu atenție și respect!”, le transmite locuitorilor comunei Plopu candidatul PSD la funcția de primar al localității.

Transparența și participarea civică reprezintă pentru Sorin Bălănescu o prioritate și dorește să promoveze o administrație transparentă și deschisă, care să asigure cetățenilor un acces facil la informațiile de interes general despre activitatea primăriei și a consiliului local. Câteva dintre obiectivele propuse pentru localitate: • Branșarea comunei la o sursă de apă po­tabilă sigură astfel încât fiecare locuitor să beneficieze de apă de calitate; • Extinderea rețelelor de utilități în toate satele și reabili­tarea drumurilor comunale de legătură între străzile principale, pentru a facilita accesul la servicii publice esențiale și a susține construcția de locuințe; • Protejarea drepturilor de proprietate ale tuturor locuito­rilor prin cadastrarea tuturor imobilelor de pe teritoriul comunei și eliberarea ti­tlurilor de proprietate; • Realizarea unui parteneriat cu cadrele didactice din localitate pentru derularea unui program educațional tip “Școală după școală” care să ofere sprijin și șanse egale de educație copiilor proveniți din familii defavorizate; • Instalarea unui bancomat pentru a asigura acces la servicii bancare și a sprijini dezvoltarea economiei locale; • Reînființarea echipei de fotbal în vederea promovării unui stil de viață sănătos, dar și a spiritului de echipă și a legăturii cu comunitatea.

Partidul Social Democrat Filiala Prahova, CMF 21240002


Tipărire