Cum s-a produs accidentul de la Valea Călugărească - IPJ Prahova

Cum s-a produs accidentul de la Valea Călugărească - IPJ Prahova

Poliția Prahova a venit cu precizări suplimentare în legătură cu accidentul grav produs joi seară în comuna Valea Călugărească, pe DJ101F. Potrivit IPJ Prahova, din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că o tânără în vârsta de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localității Valea Călugărească, din direcția Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani. În urma accidentului au fost transportați la spital conducătorul microbuzului, dar și 8 bărbați și 6 femei ce se aflau în acesta. Pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o unitate medicală. Conducătoarea auto este asistată medical la fața locului, informează Poliția.

A fost cea mai mare mobilizare de forțe la un asemenea eveniment rutier din ultimul an, în județul Prahova. Au acționat 38 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanță pentru transport victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și șapte ambulanțe SMURD, precum și două autospeciale de primă intervenție și comandă. De asemenea, au intervenit și șase echipaje ale Ambulanței Prahova. Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare. Cele două femei din autoturismul care s-a izbit de microbuzul de transport persoane au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanță de terapie intensivă mobilă și transportate, de asemenea, la spital.

UPDATE: Din păcate, tânăra în vârstă de 24 de ani care conducea autoturismul implicat în coliziune a decedat, a anunțat Poliția Prahova.


Tipărire