Accident grav între un autoturism și un microbuz, în comuna Valea Călugărească. A fost activat planul roșu de intervenție!

Accident grav între un autoturism și un microbuz, în comuna Valea Călugărească. A fost activat planul roșu de intervenție!

Un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz a avut loc, joi, seară, în comuna Valea Călugărească, satul Dârvari. Potrivit primelor informații, furnizate de ISU Prahova, pompierii militari intervin pentru asigurarea măsurilor specifice, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical. La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și, în sprijin, au fost alocate două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Din informațiile primite până în acest moment, ar fi vorba despre 14 persoane implicate, 12 ocupanți ai microbuzului sunt evaluați și primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar cei doi ocupanți ai autoturismului sunt încarcerați, inconștienți. Se acționează pentru extragerea acestora, fiind activat planul roșu de intervenție. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD. Poliția Prahova transmite că în urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerei, precum și vătămarea corporală a celor 12 pasageri din microbuz și a conducătorului acestuia. Rezultat negativ la testarea cu alcooltestul. Informații suplimentare aici: https://prahovainfo.ro/actualitate/7290-cum-s-a-produs-accidentul-cu-17-r%C4%83ni%C8%9Bi-de-la-valea-c%C4%83lug%C4%83reasc%C4%83-ipj-prahova.html (sursa foto ISU Prahova)


Tipărire