Penibil! Președintele CJ Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, se laudă că a distribuit ”tabletele pandemiei” în școli la final de 2022!

Penibil! Președintele CJ Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, se laudă că a distribuit ”tabletele pandemiei” în școli la final de 2022!

Mii de elevi din mediul rural al județului Prahova au avut de suferit în perioada pandemiei, din cauza lipsei tabletelor sau a altor mijloace de comunicare în sistemul online practicat în învățământ în timpul blocajului aproape total din Educație. Acum, la finalul anului 2022, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, și mâna sa dreaptă, Dumitru Tudone, prietenul adus de la Călărași la conducerea CJ Prahova, se fălesc - în mod penibil, s-ar putea spune - cu distribuirea tabletelor în școli. Astăzi, 22 noiembrie, când din fericire nicio unitate de învățământ din Prahova sau din țară nu mai apelează la cursuri ”la distanță”, Dumitrescu, alesul prahovenilor în această funcție în urma scrutinului din septembrie 2020, apare mândru de realizarea sa, alături de elevii Liceului Tehnologic «Gheorghe Ionescu-Sisești» din Valea Călugărească, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook. ”La plăcinte înainte, la război înapoi”, s-ar putea spune, având în vedere că în perioada crizei apei calde din Ploiești, când peste 100.000 de locuitori ai municipiului nu au avut apă caldă la robinet, Iulian Dumitrescu a fost foarte scump la vedere și în singura sa apariție publică a făcut promisiuni deșarte oamenilor care așteptau o rezolvare a situației. (sursa foto: Facebook/ Iulian Dumitrescu)