Rocadă de funcții de tot râsul la Consiliul Județean Prahova

Rocadă de funcții de tot râsul la Consiliul Județean Prahova

Anna Maria Vasile a fost numită oficial, prin dispoziție a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, administrator public al județului Prahova. Nu ar fi o mare problemă numirea unei persoane apropiate conducerii CJ pe această funcție, însă modul în care s-a ajuns la această numire, printr-o serie de artificii, arată cât de bine gândite au fost restructurările unor posturi...

În primă fază, Anna Maria Vasile a ocupat postul de șef al Direcției Finanțare Externă, înlocuindu-l pe fostul director al acestei structuri din cadrul Consiliului Județean Prahova. Asta după ce, în anii anteriori, Anna Maria Vasile a trecut pe la APM Prahova, după trei primării de sector din București, respectiv de la Sectorul 2, Sectorul 4 și Sectorul 5. Când a venit prin transfer la Consiliul Județean Prahova, a fost detașat la CJ Prahova și un anume Florin Marius Atanasiu, parașutat la Ploiești de la Primăria Sector 3 București. Omul nu a dat examen pe post, cum s-a întâmplat cu "prostimea" din CJ, ci a rămas fără probleme pe funcția călduță pe care a fost angajat, la Direcția Tehnică a Consiliului Județean Prahova.

Unde credeți că este acum Florin Marius Atanasiu? Interimar, pe locul lăsat liber la conducerea Direcției Finanțare Externă de Anna Maria Vasile.

Halal restructurare!