Bogdan Farcaș, actor al Teatrului Toma Caragiu, premiat la Festivalul internațional de film de la Varșovia

Bogdan Farcaș, actor al Teatrului Toma Caragiu, premiat la Festivalul internațional de film de la Varșovia

Bogdan Farcaș, actor al Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești, a obtinut Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia, pentru rolul principal din lungmetrajul "Neidentificat", în regia lui Bogdan George Apetri.

Născut la 13 ianuarie 1980, la Iași, Bogdan Farcaș a absolvit în orașul natal Universitatea de Arte George Enescu, Facultatea actorie, promoția 2002.

"Neidentificat" este, potrivit regizorului Bogdan George Apetri, „un film care combină și subminează câteva arhetipuri ale cinematografiei de succes: filmul polițist, cu detectivi, filmul de acțiune, filmul noir și personajul anti-erou. Li se adaugă o poveste originală, amplasată într-un mic orășel din România, foarte special. Plus o narațiune plină de intensitate, uneori nebunească. O poveste despre peisajul interior al minții și sufletului omenești, despre deciziile hotărâtoare din viață, care sunt rezultatul dorințelor ascunse și conflictelor interioare. Filmul vorbește despre echilibrul care în fiecare dintre noi este mult mai puțin stabil decât ne închipuim”.