Toaletă automată achiziționată de Primăria Sinaia, amplasată la intrarea în Parcul Central. Aflați cât a costat!

Toaletă automată achiziționată de Primăria Sinaia, amplasată la intrarea în Parcul Central. Aflați cât a costat!

Primăria Sinaia a achiziționat, recent, o toaletă automată în valoare de 52.000 de euro fără TVA, pentru necesitățile ”de urgență” ale tuturor celor care se află în trecere prin centrul orașului. Aceasta se află la intrarea în parcul central al orașului - Dimitrie Ghica, chiar lângă Centrul de Informare Turistică. Vă întrebați, probabil, de ce costă atât de mult? Pentru că nu este o simplă toaletă publică - de care era nevoie de multă vreme în zona centrală a stațiunii de pe Valea Prahovei - ci este una automată, care se curăță singură după fiecare utilizare, fără a mai fi nevoie de vreo altă intervenție.
Potrivit informațiilor publicate în SEAP, toaleta, comercializată de COMEX ROM SRL, este destinată și persoanelor cu dizabilități, iar după fiecare utilizare se declanșează curățarea și dezinfecția automată a podelei cabinei, curățarea, dezinfecția și uscarea vasului toaletei în interior și exterior, dar și ventilația și parfumarea cabinei, plus igienizarea mâinilor după utilizarea toaletei.
Dispune și de un sistem electronic automat pe bază de senzori "no touch" pentru deschiderea și închiderea ușii, care se deschide și în caz de urgență.


Tipărire