Domeniul schiabil din Sinaia se dotează cu utilaj second-hand de 1,67 milioane de lei, pentru amenajarea pârtiilor

Domeniul schiabil din Sinaia se dotează cu utilaj second-hand de 1,67 milioane de lei, pentru amenajarea pârtiilor

Săptămâna viitoare, SC Transport Urban Sinaia SRL, societate aflată în subordinea Consiliului Local Sinaia, va deschide ofertele pentru achiziționarea unui utilaj second-hand destinat amenajării și întreținerii pârtiilor de pe domeniul schiabil sinăian. Acest utilaj nu trebuie să fie mai vechi de doi ani și să aibă maximum 300 de ore de funcționare la activ.
Cu toate că este la mâna a doua, echipamentul respectiv este estimat la o valoare de 1,67 milioane de lei fără TVA.
Conform caietului de sarcini, garanția utilajului va fi de minimum un an de la data recepției și punerii în funcțiune, incluzând toate componentele utilajului, cu excepția pieselor de uzură și a consumabilelor. Pe durata perioadei de garanție, pentru toate defecțiunile aflate în responsabilitatea sa, furnizorul este obligat să despăgubească integral societatea sinăiană pentru orice întârzieri, pierderi, daune sau costuri suplimentare generate, direct sau indirect, prin imposibilitatea utilizării utilajului defect pe o perioadă mai mare de 5 zile de la data notificării defecțiunii. De asemenea, se precizează că, în intervalul precizat pentru garanție, furnizorul va suporta toate costurile suplimentare înregistrate de cu repunerea în funcțiune a utilajului.
Furnizorul va mai avea obligația instruirii a două persoane, desemnate de beneficiar, pentru operarea, întreținerea și exploatarea utilajului. Instruirea se va face după livrarea utilajului și testarea acestuia până la deschiderea sezonului de schi 2021-2022.
Sursa foto: Facebook/Gondola Sinaia