Locuitorii din Câmpina și Poiana Câmpina rămân fără apă, săptămâna viitoare

Locuitorii din Câmpina și Poiana Câmpina rămân fără apă, săptămâna viitoare

Cea mai mare parte a locuitorilor din municipiul Câmpina și parțial cei din comuna Poiana Câmpina vor rămâne fără apă potabilă în ziua de 10 noiembrie, între orele 9.00 și 15.00. Anunțul a fost făcut de societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin Sucursala Câmpina, întreruperea fiind programată pentru efectuarea unor lucrări de intervenție la rețeaua de apă din Calea Doftanei, pentru scoaterea din funcțiune a conductelor vechi.

"Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA din municipiul Câmpina, cu excepția celor care locuiesc pe următoarele străzi: Bucium, Silviculturii, Drumul Taberei, Plantației, Arcașului, Aleea Vacanței, Fluieraș și Voila (de la intersecția Drumul Taberei spre Spitalul Voila). În mai multe zone din cartierul Slobozia, presiunea apei va fi scăzută, în perioada indicată. De asemenea, vor fi afectați de această oprire și abonații din comuna Poiana Câmpina, satele Poiana Câmpina și Pietrișu. Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează consumatorii că furnizarea apei va fi reluată treptat, pe măsura umplerii conductelor de distribuție", au precizat reprezentanții Hidro Prahova.

Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, potrivit aceleiași surse.