UPDATE/ Incendiu pe strada Șantierului din Ploiești: două proprietăți, cuprinse de flăcări

UPDATE/ Incendiu pe strada Șantierului din Ploiești: două proprietăți, cuprinse de flăcări

Pompierii militari ploieșteni intervin, miercuri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două proprietăți, pe strada Șantierului. Potrivit primelor informații, furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, incendiul se manifestă pe aproximativ 500 mp. Forțele inițiale mobilizate la fața locului - patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, de la Detașamentele 1 și 2 Ploiești - au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere și două autospeciale de primă intervenție și comandă.

Update: Incendiul se manifestă la două locuințe și mai multe anexe gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 600 mp. Intervenim cu un total de opt autospeciale de stingere, două autospeciale de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. Incendiul este localizat. Până în acest moment, nu au fost raportate victime, transmite reprezentantul ISU Prahova.

La ora 15:00, pompierii au reușit să lichideze incendiul, urmând să se stabilească din ce cauză au izbucnit flăcările.

Update: Potrivit ISU Prahova, cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului electric. Practic, focul a pornit se la o priză aflată într-un foișor, la care erau conectate aparate electrocasnice.

 


Tipărire