Minciuna merge mai departe! Dumitrescu și-a montat panouri electorale cu mesajul: ”Am adus gaze pe Valea Slănicului!”/ Consilierul județean Rareș Enescu a răbufnit: ”Care gaze?”

Minciuna merge mai departe! Dumitrescu și-a montat panouri electorale cu mesajul: ”Am adus gaze pe Valea Slănicului!”/ Consilierul județean Rareș Enescu a răbufnit: ”Care gaze?”
Iulian Dumitrescu, liberalul cercetat penal pentru luare de mită și care mai vrea un mandat la conducerea Consiliului Județean Prahova, merge cu minciuna mai departe, în ciuda realității și a dezastrului din teren! Și-a montat prin județ panouri electorale cu mesajul ”Am adus gaze pe Valea Slănicului!”... Cât de mult tupeu să ai și să minți în continuare oamenii cu proiectul introducerii ”rețelei inteligente de gaze”, în aceste momente în care Slănicul se scufundă, la propriu? De ce nu sunt puse la dispoziția Prefecturii și a consilierilor județeni studiile geotehnice despre care conducerea CJ Prahova susține că sunt realizate pentru fiecare localitate în parte? Ieri, 7 mai, consilierul județean social-democrat Rareș Enescu a solicitat documentele studiului geotehnic cu privire la eliberarea documentatiei tehnico-economice Studiului de Fezabilitate aferentă obiectivului de investiții înființare rețea de gaze pe Valea Slănicului. Credeți că a primit răspuns? Evident, NU!
Care gaze? Surpări sunt la Slănic! Deci? Care gaze? În numele grupului consilierilor judeteni PSD PUSL am solicitat documentele studiului geotehnic cu privire la eliberarea documentatiei tehnico-economice Studiului de Fezabilitate aferentă obiectivului de investiții înființare rețea de gaze pe Valea Slănicului. Noi am votat oportunitatea, dar de realizare trebuia să se ocupe actuala conducere a CJ Prahova. Până azi… nimic, gaze nu… și doar surpări… Dacă pică tot blocul? De ce nu ni se răspunde? Care Prahova pe primul loc? Care loc? Ultimul? Dar conducerea CJ Prahova știe să aloce bani pentru LED la Comarnic… 1 milion de lei!”, a răbufnit consilierul județean Rareș Enescu față de iresponsabilitatea cu care tratează Dumitrescu și acoliții lui problema rețelei de gaze de pe Valea Slănicului.

Tipărire