Formularele pentru ajutorul de încălzire vor fi distribuite de astăzi la Ploiești

Formularele pentru ajutorul de încălzire vor fi distribuite de astăzi la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, informează ploieștenii că, începând de astăzi, 7 octombrie, va începe distribuirea formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2020 – 2021, astfel:

  • La actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Sociala din Str. Văleni nr. 32 (in spatele sediului SGU);
  • La Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.

 Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, se va face începând cu data de 07.10.2020, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la actualul sediu al Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Sociala din   Str. Văleni nr. 32 (in spatele sediului S.G.U.),  astfel:

                        Marți 8³° - 16³º

                        Miercuri 8³° - 16³º

                        Joi 8³º - 18³°

                        Vineri 8³º - 14º°

Informații suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar se pot  obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, (asscploiesti.ro), la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numerele de telefon 0244-384.924, 0244-384.920, 0244-384.947.