SGU Ploiești va verifica starea plopilor de pe strada Cornățel, după ce un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit din senin!

SGU Ploiești va verifica starea plopilor de pe strada Cornățel, după ce un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit din senin!

Adela Frățilă, purtător de cuvânt al SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești, a remis un punct de vedere referitor la situația plopilor bătrâni de pe strada Cornățel din estul Ploieștiului, arbori care pot deveni reale pericole publice. ”În urma publicării articolului cu titlul „Doar norocul le-a apărat casele ploieștenilor care locuiesc vizavi de plopul imens prăbușit din senin, duminică după-amiază!”, în ediția din data de 30 mai a.c. a ziarului dvs. online, vă aducem la cunoștință faptul că, informația cu privire la situația arborilor, din zona menționată în textul articolului, a fost remisă serviciului de profil, pentru derularea verificărilor ce se impun”, precizează SGU Ploiești.

Reamintim că duminică, 28 mai, în jurul orei 14.00, un plop de mari dimensiuni s-a prăbușit din senin în zona pârâului Dâmbu, doar norocul făcând ca arborele să cadă paralel cu strada și nu peste casele din apropiere. Detalii aici: https://prahovainfo.ro/social/6923-doar-norocul-le-a-ap%C4%83rat-casele-ploie%C8%99tenilor-care-locuiesc-vizavi-de-plopul-imens-pr%C4%83bu%C8%99it-din-senin,-duminic%C4%83-dup%C4%83-amiaz%C4%83.html și aici: https://prahovainfo.ro/actualitate/6922-un-copac-de-mari-dimensiuni-s-a-pr%C4%83bu%C8%99it-pe-strada-corn%C4%83%C8%9Bel-din-ploie%C8%99ti,-l%C3%A2ng%C4%83-malul-p%C3%A2r%C3%A2ului-d%C3%A2mbu.html 


Tipărire