Suplimentarea fondurilor pentru asfaltarea străzilor din Ploiești, un nou măr al discordiei în Consiliul Local

Suplimentarea fondurilor pentru asfaltarea străzilor din Ploiești, un nou măr al discordiei în Consiliul Local

Proiectul de rectificare bugetară inițiat de primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, prin care s-a propus reducerea sumei destinate ministației de epurare în cartierul Mitică Apostol (lucrare care se află într-o etapă incipientă, nefiind declanșate nici măcar exproprierile) cu două milioane de lei și redistribuirea sumei respective către reparații străzi a iscat un nou scandal în ședința de vineri, 17 iunie, a Consiliului Local Ploiești.
Prăpastia dintre consilierii locali PNL și primarul PNL al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a fost și mai evidentă, disputele atingând cote ridicate, în timpul ședinței. După zeci de minute de gâlceavă, consilierii locali au respins amendamentul de menținere a celor două milioane de lei la ministația de epurare, iar banii vor ajunge către asfaltarea străzilor cu probleme din municipiul Ploiești, astfel încât suma destinată reparării infrastructurii rutiere din oraș a crescut la nouă milioane de lei.
Mai jos, discuțiile în contradictoriu dintre primarul PNL și consilierii PNL. Acuzele de ambele părți au curs, ca în fiecare ședință a Consiliului Local Ploiești.