Studenții UPG Ploiești pot obține bursă de studii în Austria, oferită de o companie petrolieră

Studenții UPG Ploiești pot obține bursă de studii în Austria, oferită de o companie petrolieră
Studenții a două facultăți cu profil tehnic din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești pot obține bursă de studii în cadrul programului de Master în Ingineria Petrolului, în Leoben - Austria, oferită de compania OMV Petrom.

Compania petrolieră anunță că Universitatea Montan din Leoben oferă un program de master de top în Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, în limba engleză, care combină teoria şi practica în proiecte interdisciplinare. Cursurile se concentrează pe zona tehnică a ingineriei petrolului, oferind posibilitatea specializării în ingineria forajului, producţiei sau ingineriei de zăcământ. Condiții de eligibilitate - student la Universitatea Petrol și Gaze Ploiești: Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Facultatea de Inginerie Petrol și Gaze, Universitatea Politehnică București: Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică sau la Universitatea din București: Facultatea de Geologie și Geofizică. Cerințe obligatorii: Diplomă de licenţă obţinută cel târziu în iulie 2021, rezultate academice foarte bune în domeniul studiat, deschidere pentru experiență academică internaţională și, bineînțeles, cunoştinţe avansate de limba engleză.

 

Beneficiille sunt atât pe perioada studiilor de Master, dar și ulterioare, și cuprind bursă ce acoperă taxele de şcolarizare, costurile de trai şi alte cheltuieli legate de studiu, stagii de practică în divizia Upstream din OMV Petrom, mentorat din partea unui expert din OMV Petrom, precum și oportunităţi de carieră în cadrul OMV Petrom, dar şi la nivel internaţional (în cadrul grupului OMV).

Bursa va fi acordată în urma admiterii la Programul de Master. Aplicaţia se va depune online şi va conţine: scrisoare de motivaţie şi CV în limba engleză, document care să ateste studiile (copia diplomei de licenţă sau adeverinţă emisă de universitate) şi foaia matricolă aferentă. În cazul în care există, include în aplicaţie şi un certificat care să ateste nivelul de cunoaştere al limbii engleze (preferabil TOEFL).


Tipărire