Apel umanitar, la început de an/Cinci familii din Breaza au în continuare nevoie de ajutorul nostru!

Apel umanitar, la început de an/Cinci familii din Breaza au în continuare nevoie de ajutorul nostru!

 

La sfârșitul lunii noiembrie 2020, o casă aflată pe strada Caraiman din orașul Breaza a fost mistuită de flăcări, iar 12 persoane au rămas pe drumuri, fiind nevoite de atunci să locuiască la rude.

Imobilul, în care trăiau cinci familii, a fost ras de pe fața pământului, rămânând doar în amintirea celor care au locuit aici. Au trecut prin chinul incendiului, mai apoi al demolării resturilor de construcție rămase în picioare și au început, cu greu, să adune materiale de construcții donate de binevoitori.

Acestea nu au fost însă de ajuns. Este nevoie în continuare de sprijin, atât financiar, dar și material, pentru că singura lor dorință este de a-și vedea ridicată măcar câte o cameră pentru fiecare familie lovită de soartă!

De aceea, oamenii cu suflet mare își pot începe anul cu un gest umanitar. Donații se pot face în contul RO81RNCB0208130343660001, deschis pe numele Munteanu Maria, iar materiale de construcții pot fi transportate cu sprijinul Primăriei Breaza (tel. 0244/340508), la adresa situată în strada Caraiman nr.79, orașul Breaza - Prahova.

Să îi ajutăm să își construiască un nou cămin!


Tipărire