Demisie cu repetiție: Iulian Dumitrescu pleacă de la conducerea PNL Prahova!

Demisie cu repetiție: Iulian Dumitrescu pleacă de la conducerea PNL Prahova!

Iulian Dumitrescu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Prahova, la două zile după ce Direcția Națională Anticorupție a extins cercetările în dosarul penal în care este acuzat de o multitudine de fapte de corupție, cea mai importantă - luare de mită.
"Am avut o discuţie cu preşedintele Ciucă (Nicolae Ciucă - n.r.) şi vom consolida filiala şi o vom pregăti pentru alegerile următoare. (...) Probabil că va urma un interimat provizoriu, mai ales că vin alegerile, dar unitatea este stabilită şi garantată. Nu a fost o demisie făcută în funcţie de o stare emoţională a cuiva, ci pur şi simplu a fost o gândire serioasă pe termen mediu pentru că urmează un set de alegeri şi trebuie ca unitatea aceasta să ne ducă către un rezultat cât mai bun", a declarat deputatul Mircea Roşca, pentru Agerpres.

Reamintim că nu este pentru prima dată când Dumitrescu își dă demisia de la conducerea organizației prahovene a PNL. Pe 1 februarie, când procurorii anticorupție au făcut percheziții în dosarul de luare de mită și fals în declarații, Iulian Dumitrescu făcea un anunț similar (foto jos). Ulterior, s-a răzgândit, și a revenit asupra anunțului, spunând că a luat decizia după ce a fost rugat de primarii liberali să rămână șeful lor de la Județ.


Tipărire