Cătălin Ilioiu, candidat PSD la Primăria Brebu: Să readucem normalitatea în viața comunității noastre!

Cătălin Ilioiu, candidat PSD la Primăria Brebu: Să readucem normalitatea în viața comunității noastre!

Cătălin Ilioiu, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Brebu, a avut, la alegerile din 2020, o mare susținere din partea comunității locale, fapt care l-a determinat să se înscrie din nou în cursa electorală, la scrutinul din 9 iunie. ”Este, pe de o parte, o decizie legată de apartenența mea de suflet la această comunitate, în mijlocul căreia mi-am întemeiat, de peste două decenii, o familie fru­moasă, fiind tatăl a două fete. După finalizarea specializării în domeniul silvic și activitatea desfășurată ca tehnician de exploatare, animat de dorința de autoperfecționare, am absolvit cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești și un master în Managementul sectorului public. În același timp, este și o decizie care are la bază determinarea de a valorifica experiența acumulată în domeniul politic, ca membru în Consiliul Local în mandatul 2012-2016, ca viceprimar între anii 2016-2020, precum și în funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Brebu (începând cu anul 2020) și funcția de consilier în Parlamentul României - Camera Deputaților pe care o dețin în prezent”, afirmă Cătălin Ilioiu. Experiența profesională, administrativă și politică îi oferă posibilitatea de a merge cu încredere în fața electoratului, la alegerile din 9 iunie.

”Prioritatea mea este aceea de a readuce normalitatea, firescul, transparența deciziona­lă în viața comunității noastre și determinarea mea fermă este aceea de a reuși acest lucru. Mă bazez pe valorile în care cred - respectul reciproc, corectitudinea, solidaritatea uma­nă, credința și, cu încredere, cu motivație, cu fruntea sus, cu oameni buni alături îmi doresc să mergem împreună înainte și am convingerea că împreună vom fi învingători. Între obiectivele mele generale se regăsesc: transparentizarea activităților Primăriei Comunei Brebu și ale ședințelor Consiliului Local; dezbateri libere, precum și eficien­tizarea interacțiunii dintre cetățean și primărie în scopul reducerii timpului de răspuns la solicitările dumneavoastră”, le transmite candidatul PSD la Primăria Brebu membrilor comunității locale.

Cătălin Ilioiu are obiective clare pentru modernizarea localității, pentru dezvoltarea economică și asigurarea unei infrastructuri corect dimensionate necesitățile populației. Astfel, pentru dezvoltarea infrastructurii, candidatul PSD la Primăria Brebu are în plan modernizarea, eficientizarea și extinderea infrastructurii rutiere cu scopul de a spori siguranța cetățenilor (trotuare, piste biciclete, montarea de indicatoare, înființarea și semnalizarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni), de asemenea extinderea rețelei de canali­zare și realizarea rețelei de colectare a apei pluviale din domeniul stradal, moderniza­rea, eficientizarea și extinderea iluminatului public. Pe de altă parte, pentru tinerii din localitate, candidatul PSD propune identificarea unui amplasament în vederea construirii unui bloc destinat tinerilor pentru închiriere, prin programul derulat de Agenția Națională de Locuințe, cu 16 unități locative. Proiectele lui Cătălin Ilioiu pentru Brebu cuprind și obiective clare pentru învățământ (dotarea școlilor cu echipamente și mobilier modern), pentru promovarea localității - prin încheie­rea unui parteneriat public-privat între Consi­liul Județean Prahova și comunele Brebu, Ber­tea, Valea Doftanei pentru încurajarea și dez­voltarea turismului, marcarea unui drum turis­tic zonal - ‘’Descoperă-ți adevărata identitate’’ - prin care turiștii vor cunoaște patrimoniul material și imaterial al comunei Brebu.

 Partidul Social Democrat Filiala Prahova - CMF 21240002


Tipărire