Scandal cu iz electoral, provocat de un deputat de Prahova, în comuna Ciorani

Scandal cu iz electoral, provocat de un deputat de Prahova, în comuna Ciorani

Nici nu a început propriu-zis campania electorală, că în localitățile din Prahova se iscă deja scandaluri cu iz politic. Duminică, în comuna Ciorani, deputatul George Ionescu (fost PNL, actual Forța Dreptei) a provocat o serie de discuții în contradictoriu cu edilul localității, Marin Voicu, pe care a intenționat să-l compromită în fața alegătorilor. George Ionescu a venit la Ciorani cu câțiva oameni dornici de scandal, iar până la cearta cu locuitorii comunei nu a mai fost decât un pas.
Conform surselor noastre, printre însoțitorii lui George Ionescu s-au aflat și scandalagii cunoscuți în comuna Ciorani, care au încercat să-l provoace și să-l discrediteze pe edilul Marin Voicu, adresându-i acestuia cuvinte jignitoare.
Unii spun că, de fapt, parlamentarul ar avea divergențe cu mai multe persoane din Ciorani, cu care s-ar afla în procese în urma unei bătăi care a avut loc pe balta Fulga, și că ar folosi această dispută pentru a justifica și cearta cu edilul din Ciorani. Primarul Voicu a încercat și a și reușit să tempereze conflictul care putea să degenereze, părăsind locul în care se afla deputatul Ionescu, așa cum se poate observa și din imaginile apărute în spațiul public.
De precizat că Marin Voicu va candida pentru un nou mandat de primar al comunei Ciorani, sub sigla Partidului Social Democrat, fiind susținut în continuare de majoritatea locuitorilor.


Tipărire