Ioana Neagu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Valea Călugărească din partea PSD

Ioana Neagu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Valea Călugărească din partea PSD
Ioana Neagu, actualul primar al comunei Valea Călugărească, se pregătește să își continue misiunea la conducerea primăriei din localitate, bazându-se pe realizările din primul său mandat, din perioada 2020-2024. Iubită în comunitate, Ioana Neagu a demonstrat abilitatea de a gestiona eficient resursele și de a aduce îmbunătățiri semnificative în comunitatea pe care o gestionează. Astfel, prin intermediul unor investiții în infrastructură, școli și grădinițe, Neagu a reușit să modernizeze comuna, fiind constant implicată în procesul decizional. Consultându-i pe cetățeni atât în mediul online, cât și „la firul ierbii”, Ioana Neagu a reușit să realizeze proiecte care răspund cu adevărat nevoilor și dorințelor locuitorilor săi.

Totodată, aceasta a promovat coeziunea și cultura locală prin organizarea de evenimente speciale în cadrul comunității, an de an, fără excepție. De la evenimente organizate cu ocazia Zilei Naționale, a sărbătorilor de iarnă şi până la concursuri şi spectacole dedicate poetului Mihai Eminescu, primarul Ioana Neagu a oferit locuitorilor săi, în special copiilor, ocazia de a se bucura de propria comunitate și de a se conecta la valorile și tradițiile locale.

Cu toate acestea, unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale mandatului Ioanei Neagu este efortul susținut pentru dezvoltarea comunei prin programe de investiții ambițioase. Programul „Anghel Saligny”, în special, a adus resurse substanțiale pentru proiectele de dezvoltare, consolidând poziția comunei în rândul celor mai dinamice și progresive din județul Prahova.

Cu acest CV impresionant, Ioana Neagu își anunță candidatura pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat, având ambiția şi determinarea de a face din comuna Valea Călugărească un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Un sumar al proiectelor demarate de administratia Ioanei Neagu:

– Amenajarea unor parcuri in satele Pantazi, Coslegi si Darvari
– Realizarea unui teren de minifotbal in satul Rachieri
-Rezervor apa in Valea Poienii
– Retea de gaze naturale in satele Pantazi, Coslegi, Darvari
– Executia de santuri si podete pe DN1B
– Sisrem de canalizare in Valea Ursoi, Pantazi, Coslegi, Darvari
– Monitorizare/ supraveghere video in toata comuna Valea Calugareasca
– Eficientizare energetica Scoala Rachieri
– Eficientizarea Scolii Primare si Gradinitei din satul Pantazi

– Reabilitarea Gradinitei Nicovani

– achizitionarea de tablete pentru elevi.


Tipărire