Primarul comunei Balta Doamnei, Cristinel Matei (PSD), a semnat un contract important pentru infrastructura localității

Primarul comunei Balta Doamnei, Cristinel Matei (PSD), a semnat un contract important pentru infrastructura localității

Primarul social-democrat al comunei Balta Doamnei, Cristinel Matei, a semnat, miercuri, 15 noiembrie, un contract important pentru infrastructura localității – cel destinat înființării rețelei de canalizare de care va beneficia întreaga comunitate locală.

La semnarea contractului, care a avut loc la Ministerul Dezvoltării, a fost prezent și prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, președintele PSD Prahova. Un pas semnificativ pentru dezvoltarea comunei Balta Doamnei! Astăzi am participat alături de domnul Matei Cristinel, primarul comunei Balta Doamnei, la semnarea unui contract de investiții, prin care s-a obținut o finanțare în valoare de 16.875.000,00 lei din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Această investiție va susține ”Înființarea sistemului centralizat de canalizare în comuna Balta Doamnei”, prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny" – Virgiliu Nanu.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în județul Prahova sunt finanțate 158 de obiective – modernizări de drumuri, rețele de apă și canalizare, sisteme de monitorizare video pentru creșterea siguranței publice.