Cum alege liberalul Iulian Dumitrescu să se promoveze în an preelectoral pe seama clubului Petrolul Ploiești! Ce reacții a stârnit în rândul suporterilor

Cum alege liberalul Iulian Dumitrescu să se promoveze în an preelectoral pe seama clubului Petrolul Ploiești! Ce reacții a stârnit în rândul suporterilor

Iulian Dumitrescu este președintele liberal al Consiliului Județean Prahova. Ales în această funcție în urma scrutinului de la finalul lui septembrie 2020, atunci când făcea echipă cu Andrei Volosevici, cel datorită căruia, în mare parte, a ajuns să conducă instituția cea mai importantă a județului. În campania dinaintea alegerilor din toamna lui 2020, Dumitrescu a pășit pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, pentru un clip electoral. De atunci și până ieri, ”Petrolul” a fost doar un cuvânt pentru șeful CJ Prahova Iulian Dumitrescu.

După trei ani de mandat, Dumitrescu alege să se promoveze, asociindu-și imaginea cu cea a clubului și a echipei de fotbal Petrolul Ploiești. ”Am făcut un apel către comunitatea de afaceri din Prahova să să sprijine FC Petrolul Ploiești, echipa noastră de suflet, care anul viitor împlinește 100 de ani de existență. La Gala „Topul firmelor prahovene”, un eveniment de prestigiu organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova, le-am cerut oamenilor de afaceri din județul nostru să se implice în sport, cultură și alte activități sociale. Sunt multe lucruri pe care aceștia le pot face pentru prahoveni”, afirmă Iulian Dumitrescu. 

Declarația acestuia, postată pe pagina de facebook a clubului, a stârnit – în majoritate – reacții negative. Redăm câteva dintre acestea, fără alte comentarii: ”Petrolul Ploiești asociată lui Iulian Dumitrescu, o glumă proastă! Campanie electorală de joasă speță!”, ”Doar în anul centenar, apoi potopul... In restul anilor de mandat doar s-au facut poze pe Ilie Oană”, Penibil  acum 3-4 ani făcea poze pe stadion alături de cel mai bun prieten Volosevici de atunci unul a ieșit președintele consiliului județean Prahova și altul primarul Municipiului Ploiesti de atunci NIMIC” sau ”NU MAI POTI DE GRIJA PETROLULUI!!!”.

 


Tipărire