Volosevici va fi în fața instanței de judecată, cu zece zile înaintea alegerilor din 27 septembrie!

Volosevici va fi în fața instanței de judecată, cu zece zile înaintea alegerilor din 27 septembrie!

Andrei Volosevici, unul dintre cei mai puternici competitori intrați în cursa pentru funcția de primar al municipiului Ploiești, se va afla în fața completului de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție, cu doar zece zile înaintea scrutinului din 27 septembrie.

Într-un proces care a început în urmă cu patru ani, când Volosevici a fost înlocuit de liberali, din mers, cu Adrian Dobre în lupta pentru ocuparea fotoliului de primar al Ploieștiului, Volosevici a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu și alte infracțiuni de către procurorii de la Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești. Este vorba despre așa-zisul dosar al finanțării echipei Petrolul Ploiești, în care fostul primar a fost achitat de prima instanță.

Este puțin probabil ca judecătoarele care formează completul de la Instanța Supremă să se pronunțe înaintea alegerilor din 27 septembrie, ceea ce înseamnă că Volosevici va afla decizia magistraților abia după rezultatul scrutinului de la finalul acestei luni.