Tinerii social-democrați din Prahova participă la Școala Politică de Vară

Tinerii social-democrați din Prahova participă la Școala Politică de Vară

”Zilele acestea, la Costinești, tinerii sociali-democrați din Prahova participă la Școala Politică de vară. Tinerii membri ai PSD Prahova au participat la mai multe sesiuni de lucru, pe teme diverse, de la Digitalizare/tehnologie - la Fonduri europene sau Protecția mediului, susținute de specialiști în domeniile respective. Le urez mult succes atât la școala politică, precum și în carieră!”, este mesajul transmis de președintele organizației Prahova a Partidului Social Democrat, Bogdan Toader, tinerilor social-democrați prahoveni.
Vineri, 9 septembrie, au început cursurile Școlii Politice de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2022, care se desfășoară la Costinești. La întrunirea tinerilor din PSD au participat, în prima zi, președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, deputatul PSD Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, președintele ANPC, Horia Costantinescu, și Mihai Ghigiu, președintele TSD.
Marcel Ciolacu, președintele PSD, a afirmat, în fața tinerilor social-democrați, referitor la proiectele de modificare a legislației în domeniul educației, că, alături de colegii din Parlament, ”o să ne implicăm să schimbăm şi să aducem îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite, cu toate că este momentul ca anumite instituții de învăţământ să încercăm să strângem elita României, cei mai buni copii. Dar învăţământul este şi pentru cei care nu au aceste resurse şi pentru cei nevoiaşi. Învăţământul trebuie să aibă clar nişte linii trasate, să descoperim aceşti tineri de excepţie, în toate păturile societăţii”.
Tineri social-democrați din toata țara participă la dezbaterile pe teme politice din aceste zile, de la Costinești.


Tipărire