Bogdan Toader, reacție privind scandalul apei calde: ”Toată lumea se ceartă cu toată lumea, nimeni nu încearcă să găsească o rezolvare!”

Bogdan Toader, reacție privind scandalul apei calde: ”Toată lumea se ceartă cu toată lumea, nimeni nu încearcă să găsească o rezolvare!”

Bogdan Toader, liderul social-democraților prahoveni și fost președinte al Consiliului Județean Prahova, a avut mai multe reacții publice, zilele acestea, în legătură cu scandalul lipsei apei calde în casele ploieștenilor racordați la sistemul public de termoficare. După ce, marți, Bogdan Toader a vorbit despre variantele posibile pentru reluarea furnizării apei calde în Ploiești, astăzi - într-un alt mesaj public - a pus din nou pe tapet problema care îi determină pe ploieșteni să iasă în stradă. ”A treia zi fără apă caldă la Ploiești. Dumitrescu (PNL) dă vina pe Volosevici (PNL). Volosevici (PNL) dă vina pe Dumitrescu (PNL). USR - aliat cu liberalii atât în CL, cât și în CJ, unde au viceprimar și, respectiv, vicepreședinte - dă vina pe PNL! Toată lumea se ceartă cu toată lumea, nimeni nu încearcă să găsească o rezolvare! Mâine, la Ploiești, vom avea miting organizat de Uniunea Asociațiilor de Proprietari, unde ploieștenii își vor cere dreptul la o viață normală! În loc să-și unească forțele și să găsească o soluție pentru ca 130.000 de ploieșteni să aibă apă caldă, ei se gândesc cum desființează ADI Termo Prahova și să predea CET-ul de la Brazi către Ploiești! Nu în asta constă rezolvarea problemei, nu pentru asta v-au ales cetățenii, să vă gândiți doar cum să scăpați de răspundere! Oamenii vor soluții, găsiți-le!”, a menționat Bogdan Toader.
Joi, începând cu ora 10.00, Uniunea Asociaților de Proprietari Prahova organizează un protest, în fața Palatului Administrativ din Ploiești, pentru a solicita rezolvarea urgentă a problemei alimentării cu apă caldă a celor peste 50.000 de apartamente racordate la sistemul public de termoficare.