Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa consilierilor municipali ai PNL Ploiești

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa consilierilor municipali ai PNL Ploiești
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a ieșit vineri cu un nou atac la adresa consilierilor municipali ploieșteni ai Partidului Național Liberal, după ce în cadrul ședinței Consiliului Municipal Ploiești a izbucnit un nou scandal, pe tema achiziției de autobuze electrice.
“Aloooo, domnilor peneliști din Consiliul Local Ploiești!!! Orașul are nevoie de mijloace de transport moderne, nu de scandalurile voastre! Nu credeam vreodată că voi ajunge să îi dau dreptate lui Andrei Volosevici în deciziile pe care dorește să le ia la Primăria Ploiești! Cred, însă, că s-a ajuns mult prea departe cu disputele dintre consilierii locali liberali și primarul Volosevici! O combinație de absurd, incoerență, neghiobie care distruge încet-încet ceea ce a mai rămas de distrus în municipiul Ploiești. Vă apropiați de jumătatea mandatului, dar sunteți la fel de sterili în decizii, încât, probabil, nici voi nu înțelegeți rostul disputelor pe care le aveți, deși faceți parte din același partid!
Domnilor consilieri PNL, în mandatul lui Adrian Dobre strigați la pesediști că nu vă susțin primarul, acum aveți primarul vostru, liberal, și demonstrați că lucrați doar în spatele unor interese de grup și în detrimentul ploieștenilor! Asumați-vă condiția de aleși ai ploieștenilor, aflați în slujba ploieștenilor! Nu vă bateți joc în continuare de acest oraș!”, a fost reacția președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader la situația profund confuză și anormală din Consiliul Municipal Ploiești.