Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, respinge categoric ideea ca nevaccinații să achite costurile spitalizării!

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, respinge categoric ideea ca nevaccinații să achite costurile spitalizării!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a respins categoric ideea ca persoanele nevaccinate să își achite costurile spitalizării, dacă ajung să fie tratați de Covid-19 într-o unitate medicală de stat. Toader, deputat social-democrat de Prahova, a precizat: “Circulă în ultimele zile informații despre amendamentul depus de PNL în Parlament, prin care persoanele nevaccinate care se îmbolnăvesc de COVID-19 și sunt internate în spital trebuie să achite costurile spitalizării.
Partidul Social Democrat nu o să voteze așa ceva! Este exclus ca un astfel de amendament să fie votat de către mine sau colegii social-democrați, mai ales că este vorba despre o discriminare fără precedent! Tratamentul pentru COVID-19 este gratuit și așa trebuie să rămână de acum înainte.
Personal, consider că toți cetățenii, indiferent de statut, orientare politică, religioasă, socială, că sunt vaccinați sau nevaccinați, trebuie să beneficieze de aceleași drepturi”, este mesajul transmis de președintele social-democraților prahoveni.