Viceprimarul pesedist al Ploieștiului, Cristian Ganea, schimbă barca politică. Anunțul public făcut de acesta!

Viceprimarul pesedist al Ploieștiului, Cristian Ganea, schimbă barca politică. Anunțul public făcut de acesta!

"Anunţ astăzi o decizie luată după o dificilă şi lungă analiză. Am acceptat propunerea PRO ROMÂNIA de a candida la funcţia de primar al municipiului Ploieşti!", a fost postarea prin care viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea a confirmat zvonurile apărute prin anumite medii de mai multă vreme.
"După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent ancorată în realitate şi de un management coerent. Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, ajutorarea mediului de afaceri sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid progresist de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA. Mulţumesc echipei Pro România Prahova şi domnului Victor Ponta pentru încrederea acordată! Si nu în ultimul rând, mulţumesc familiei mele, ploieştenii care m-au susţinut şi mă susţin în tot ceea ce fac!", a precizat Ganea.

Trebuie precizat că, din partea Partidului Social Democrat, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Ploiești este Radu Oprea, fost prefect al Prahovei și actual senator de Prahova.