Fost subprefect și prefect de Prahova sub guvernul PSD, Mădălina Lupea va candida împotriva social-democratului Bogdan Toader

Fost subprefect și prefect de Prahova sub guvernul PSD, Mădălina Lupea va candida împotriva social-democratului Bogdan Toader

 

Probabil că puțini au dat crezare zvonurilor apărute prin primăvara acestui an, când în unele cercuri se vorbea deja despre faptul că fostul prefect de Prahova, Mădălina Lupea, apropiată de PSD, ar urma să se înscrie în cursa pentru președinția Consiliului Județean Prahova, din partea Pro România.

Iată că astăzi chiar Mădălina Lupea a confirmat acest lucru, inclusiv printr-o postare pe Facebook. Prin urmare, Mădălina Lupea, numită în funcția de subprefect și, ulterior, de prefect, de către Guvernul PSD, va candida, într-adevăr, din partea PRO România pentru șefia Consiliului Județean Prahova.

Ceea ce și mai puțini cunosc este relația de încredere și sprijin reciproc pe care președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și fostul prefect Mădălina Lupea au avut-o de-a lungul timpului. De aceea, este curios faptul că Mădălina Lupea a ales să devină contracandidatul lui Bogdan Toader, având în vedere colaborarea profesională foarte apropiată dintre cei doi. În special pentru faptul că se adresează aceluiași electorat!

Într-un comunicat de presă transmis de Pro România, Mădălina Lupea este prezentată ca având „o vastă experiență în administrația publică, devenind în 2014 subprefect și apoi din 2017 prefect”.