Când niște oameni politici de mâna a doua ne cred proști, ne înfuriem!

Când niște oameni politici de mâna a doua ne cred proști, ne înfuriem!

 

Nu, noi nu suntem proști! Noi, prahovenii, ne iubim județul! Noi, ploieștenii, ne iubim orașul!

Nu vrem să fim luați de proști, pe românește vorbind, de niște oameni politici de mâna a doua! Așadar, dragi “politicieni”, aveți mare grijă când vă concepeți programele electorale și listele fără sfârșit ale promisiunilor destinate aburirii alegătorilor!

Noi, prahovenii, nu înghițim minciunile sfruntate, nu acceptăm să ni se bage pe gât cu forța niște baliverne puse pe hârtie acum, ca și cum i-ar fi explodat cuiva capul de idei pentru dezvoltarea județului Prahova!

Nu, majoritatea sunt proiecte de mult timp cunoscute și demarate. În plus, să promiți CINCI MILIARDE DE EURO – așa cum promite un ilustru necunoscut pe meleagurile Prahovei, Iulian Dumitrescu, acum lider al unei organizații de partid și aspirant la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova – care, vezi-Doamne, vor ajunge în următorii ani în județul nostru dintr-o combinație de surse foarte complicată (cumva din împrumuturile făcute de Florin Cîțu, de la Finanțe?), este deja mult prea mult.

Nu are sens să amintim aici exemplele prost alese de către domnul viitor candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Sau alese de echipa domniei sale... Niciuna nu are legătură cu funcția pe care dorește să o ocupe. Vorbește despre proiecte de infrastructură națională, rutiere, feroviare, proiecte pentru micile întreprinderi. Astea, domnule Dumitrescu, nu au nicio legătură cu proiectele unui șef administrativ al unui județ.

Iubim Prahova, dar nu suntem ușor de prostit. Prin urmare, domnule Iulian Dumitrescu, domnilor viitori candidați la orice funcție locală sau județeană, înțelegeți, odată pentru totdeauna: prahovenii așteaptă idei realizabile.

Iar în campaniile pentru alegerile locale, oamenii vor sinceritate, nu aberații. Despre care știu din start că sunt doar praf în ochi.