Spitalul de Pediatrie Ploiești va fi dotat cu echipamente medicale în valoare de 8,3 milioane lei

Spitalul de Pediatrie Ploiești va fi dotat cu echipamente medicale în valoare de 8,3 milioane lei

Primăria Municipiului Ploiești a încheiat, marți, 23 aprilie, trei contracte de furnizare, având ca obiect dotări cu echipamente medicale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești. Potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, cele trei contracte sunt finanțate din programul Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astfel, s-a încheiat contractul de furnizare pentru ”DOTĂRI ECHIPAMENTE MEDICALE “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești”- LOT 1 ECHIPAMENTE, care este în valoare de 3,4 milioane de lei fără TVA. Furnizor în acest caz este S.C. HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS S.R.L., iar obiectul contractului îl reprezintă furnizarea și punerea în funcțiune a unui Sistem de climatizare și ventilare – cu flux laminar.

Al doilea contract de furnizare încheiat, respectiv ”DOTĂRI ECHIPAMENTE MEDICALE “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești” - LOT 2, este în valoare de 3,8 milioane de lei fără TVA. Furnizor în cadrul acestui contract este Asocierea S.C. GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS  S.R.L. (Lider), S.C. NICONSULTING TECHNICS S.R.L. (ASOCIAT), S.C. MEDICAMED MARKET S.R.L.(ASOCIAT), S.C. VICI EVOLUTION S.R.L. (ASOCIAT). Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea și punerea în funcțiune a mai multor echipamente medicale, printre care patformă de electrochirurgie, truse de ortopedie, mese de operație și altele.

Al treilea contract de furnizare semnat, în cursul acestei zile, respectiv DOTĂRI ECHIPAMENTE MEDICALE “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești”, LOT 3 – ECHIPAMENTE MEDICALE”, este în valoare de aproape 980.000 de lei fără TVA. Echipamentul ce va fi asigurat Spitalului de Pediatrie Ploiești în cadrul contractului este un aparat de radiologie pentru tratarea dedicată/separată a pacienților cu IAAM și cu infecții cu Clostridium Difficile, iar furnizor în acest contract este S.C. GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS  S.R.L.

Termenul de livrare a tuturor echipamentelor medicale este de maximum 90 de zile.


Tipărire