Vrei să ai un animăluț sănătos și să nu mai ai grija puiuților nedoriți ai pisicii tale? Află cum să rezolvi problemele la prețuri rezonabile!

Vrei să ai un animăluț sănătos și să nu mai ai grija puiuților nedoriți ai pisicii tale? Află cum să rezolvi problemele la prețuri rezonabile!

Cățeluși, pisicuțe sau alte animăluțe care ne sunt dragi au nevoie de ajutorul nostru pentru a le menține sănătoase și a ne asigura că nu se întorc cu puiuți nedoriți, atunci când ”evadează” de acasă!
Tarifele uneori destul de mari ale consultațiilor veterinare, dar și ale operațiilor chirurgicale cum ar fi sterilizarea, îi determină pe mulți dintre noi să spună că ”merge și așa, nu dă semne de boală”, că ”pisicii mele nu i se poate întâmpla să rămână însărcinată fără știrea mea” sau că ”puricii, căpușele sau paraziții interni nu se ating de animăluțul meu”...
Ei bine, un cabinet veterinar din Ploiești - Firstvet Medical, cu sediul pe strada Mărășești nr. 234B – are în luna februarie 2024 mai multe promoții, pentru a le veni în ajutor posesorilor de animăluțe. Astfel, pentru orice deparazitare externă din gama advantix/vectra/bravecto/foresto primiți gratuit o deparazitare internă, clinica medicală având un preț promoțional și la un pachet care conține o consultație, analize de sânge (biochimie și hematologie) și ecografie la un preț total de 390 de lei. Și, în plus, ceea ce este foarte important pentru mulți posesori de pisici, aceeași clinică are tot în luna februarie și o promoție pentru sterilizarea pisicilor! Astfel, au redus prețul cu 33% în luna februarie: de la prețul vechi de 230 lei pentru sterilizarea unei femele, în februarie va costa doar 150 de lei, iar de la 200 lei pentru castrarea unui mascul – numai 130 lei. Cei interesați pot face programare la numărul de telefon 0747/222.877 sau direct la clinică, în Ploiești, pe strada Mărășești nr. 234B. Mai multe detalii, pe www.veterinar-ploiesti.ro


Tipărire