În ultima săptămână, au fost raportate zece decese la persoane infectate cu SARS COV-2, în Prahova. Câte erau vaccinate

În ultima săptămână, au fost raportate zece decese la persoane infectate cu SARS COV-2, în Prahova. Câte erau vaccinate

Potrivit informațiilor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova, pe baza datelor primite de la DSP județeană, în perioada 28 decembrie - 4 ianuarie, în Prahova au fost raportate 10 decese ale unor persoane diagnosticate cu SARS Cov-2. Patru dintre acestea erau vaccinate, conform aceleiași surse, în zilele menționate fiind înregistrate decesele a doi bărbați vaccinați și a altor patru nevaccinați, dar și a două femei vaccinate și alte două nevaccinate.
Pe 28, 29 și 1 ianuarie nu au fost raportate decese la persoane diagnosticate cu SARS Cov-2.
Pe 30 decembrie, Instituția Prefectului Județului Prahova a informat că au fost 2 persoane decedate (o persoană de sex feminin- 68 ani și o alta de sex masculin - 65 ani, ambele nevaccinate).
Pe 31 decembrie, informațiile primite de la aceeași sursă arătau că alte două persoane au decedat (o persoană de sex feminin- 69 ani, nevaccinată și o alta de sex masculin - 78 ani, vaccinată).
Pe 2 ianuarie, a fost raportat un deces (o persoană de sex masculin, 71 ani, vaccinată).
Pe 3 ianuarie - un deces - o persoană de sex masculin, 71 ani, nevaccinată), iar pe 4 ianuarie au fost raportate patru decese - două persoane de sex masculin, de 53 și 76 ani, nevaccinate, și alte două persoane de sex feminin, de 78 și 90 ani, vaccinate.