Ploiești Industrial Parc, exemplu de bună practică la Glodeni Business Forum

Ploiești Industrial Parc, exemplu de bună practică la Glodeni Business Forum

Ploiești Industrial Parc, societate al cărei acționar majoritar este Consiliul Județean Prahova, a fost unul dintre exemplele de succes prezentate în cadrul primei ediții a ”Glodeni Business Forum”, eveniment care a avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Moldova, Raionul Glodeni. Ploiești Industrial Parc a fost reprezentată la forum de directorul adjunct, ing. Andrei Țurcanu, care a expus oportunitățile pentru investiții generate de apariția, în anul 2003, a primului parc industrial din România, la Ploiești.

Ploiești Industrial Parc S.A. a răspuns invitației de a participa, în data de 13 septembrie 2024, la prima ediție a " Glodeni Business Forum, 2024 " organizat de Consiliul Raional Glodeni, Republica Moldova privind oportunitățile de investiții și dezvoltare regională. Aici, a fost prezentat proiectul ambițios demarat în anul 2002, de la înființarea societății Ploiești Industrial Parc S.A., având ca acționar majoritar Consiliul Județean Prahova, obținerea în primăvara anului 2003 a primului titlu de Parc Industrial și devenind, azi, unul dintre cele mai mari Parcuri Industriale din România. În acest moment P.I.P. S.A. administrează 362 de hectare de teren, în 5 locații (Ploiești, Urlați, Mizil, Ciorani și Bărcănești), unde își desfășoară activitatea peste 90 de rezidenți, totalizând peste 9.000 de angajați! Ploiești Industrial Parc S.A., un exemplu de bună practică! Parcurile Industriale - suport competent pentru dezvoltarea economică la nivel local și național!”, a transmis ing. Andrei Țurcanu, după participarea la evenimentul desfășurat în Glodeni – Republica Moldova.

În cadrul forumului, Andrei Țurcanu, care este și consilier ales la scrutinul din 9 iunie în cadrul Consiliului Local Ploiești, s-a întâlnit, la Glodeni, cu Oxana Albu, președintele Consiliului Raional Glodeni, și cu Stela Onuțu, primarul Orașului Glodeni.

 


Tipărire