UPDATE/ Accident șocant, pe Centura de Vest a Ploieștiului. Un autoturism a intrat în parapetul metalic, șoferul a decedat

UPDATE/ Accident șocant, pe Centura de Vest a Ploieștiului. Un autoturism a intrat în parapetul metalic, șoferul a decedat

Un accident șocant a avut loc, duminică dimineață, pe pasajul din zona Jumbo. Un autoturism a intrat într-un parapet metalic, șoferul acestuia - care se afla singur în mașină - a decedat în urma impactului violent. Potrivit IPJ Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea evenimentului rutier pe Drumul Național 1 (Centura de Vest a Ploieștiului) și, pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului și extragerea autovehiculului din parapetul metalic, circulația rutieră a fost oprită pe sensul de mers către București, fiind deviată pe sub pasaj.

"Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă sensurile de deplasare. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", informează Poliția Prahova. La fața locului au intervenit și pompierii militari, inclusiv cu două autospeciale pentru descarcerare. 

UPDATE: Șoferul decedat în accidentul cumplit este patronul unei firme de pază din municipiul Câmpina, Doru Cârciu, un om respectat în comunitatea locală. De la momentul accidentului de duminică dimineață, pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

Sursa foto : Grup Info trafic Prahova; ISU Prahova


Tipărire