Patru răniți, în două accidente rutiere produse pe DN1 (Băicoi) și DN1B (Valea Călugărească)

Patru răniți, în două accidente rutiere produse pe DN1 (Băicoi) și DN1B (Valea Călugărească)

Patru persoane au ajuns la spital în urma a două accidente rutiere produse în această după-amiază în județul Prahova, pe DN1 și DN1B.

În primul accident, care a avut loc în jurul orei 12:15, pe DN1B, la Valea Calugărească, pe sensul de mers Ploiești către Buzău, un bărbat de 48 ani care se deplasa la volanul unei autoutilitare a accidentat un bărbat care se angajase în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un sfert de oră mai târziu, un al doilea accident s-a produs pe DN1, unde, din primele verificări, a rezultat că un conducător auto în vârstă de 68 de ani care circula pe DJ 215 Liliești către DN1, ajungând la intersecția cu DN1, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, care circula din direcția Brașov către Ploiești. În urma evenimentului, cei doi conducători auto, precum și un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs accidentele.