Penitenciarul de femei de la Târgșor scoate nouă posturi la concurs, din sursă externă

Penitenciarul de femei de la Târgșor scoate nouă posturi la concurs, din sursă externă

Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 9 posturi vacante de execuţie (ofiţer şi agent) în cadrul sectorului economico – administrativ. Cei interesați, care corespund cerințelor angajatorului, pot participa la concursurile pentru ocuparea următoarelor posturi - 1 ofiţer economist; 1 ofiţer achiziţii publice; 1 agent contabil; 1 agent responsabil economic; 1 agent instalator; 2 agenți conducător auto; 1 agent electrician; 1 agent achiziţii publice. La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Centrele de concurs, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.