Un bărbat din Ploiești a ajuns la spital după ce s-ar fi împușcat în piept cu un revolver

Un bărbat din Ploiești a ajuns la spital după ce s-ar fi împușcat în piept cu un revolver

Un bărbat din Ploiești a ajuns la spital după ce s-ar fi împușcat în piept, vineri seară, se pare în urma unei dispute în familie. Potrivit IPJ Prahova, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un echipaj al Ambulanței Prahova, care intervenea la o solicitare, despre o persoană posibil împușcată.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că este vorba despre un bărbat, de 53 de ani, care avea o plagă la nivelul pieptului, iar în locuința acestuia a fost găsit un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.


Tipărire