Aglomerație pe domeniul schiabil din Sinaia! Cozi impresionante la instalațiile de transport pe cablu

Aglomerație pe domeniul schiabil din Sinaia! Cozi impresionante la instalațiile de transport pe cablu

Dacă mergeți la schi, la Sinaia, trebuie să aveți mare răbdare, nu numai pe DN1, în trafic, ci și la cozile imense la instalațiile de transport pe cablu care ajung pe pârtiile de altitudine. Sute de iubitori ai sporturilor de iarnă stau la rând, duminică, la instalațiile de transport pe cablul aferente domeniului schiabil din Sinaia! Deși la altitudini mai joase a plouat, sus, la peste 1800 de metri, acolo unde se află și majoritatea pârtiilor din Sinaia, situația este cu totul alta: vremea s-a dovedit prielnică pentru schi și asta s-a văzut în numărul foarte mare de schiori veniți pe Valea Prahovei special pentru pârtiile de altitudine din golul alpin.
În Valea Soarelui ninge, temperaturile menținându-se sub nivelul înghețului, însă este ceață și, prin urmare, vizibilitate redusă, ceea ce i-a determinat pe reprezentanții domeniului schiabil să le recomande multă atenție celor care s-au avântat pe pârtii.
La Sinaia sunt amenajate și deschise pârtiile Varianta, Valea Dorului 2, Floare de colț, Panoramic, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Lăptici 1, Lăptici 2, Cocora, Călugărul 1 și Călugărul 2. (sursa foto: LIVE sinaiago.ro)


Tipărire