Un prahovean, în finala ”Vocea României”: Teodor Debu, din Vălenii de Munte!

Un prahovean, în finala ”Vocea României”: Teodor Debu, din Vălenii de Munte!

Prahoveanul Teodor Debu, originar din orașul Vălenii de Munte, a ajuns în finala concursului de talente ”Vocea României”! În vârstă de 22 de ani, Teodor este unul dintre cei patru concurenți ajunși în finală, membru al echipei lui Denis Roabeș, de la The Motans. În semifinală s-a aflat și Eduard Stoica (16 ani), și el prahovean, din comuna Olari, însă voturile totale nu l-au dus în finală din partea echipei Smiley și Theo Rose.

Potrivit protv.ro, Teodor Debu este student în București. ”Concurentul a mărturisit, la un moment dat, că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”. Cu interpretarea piesei „Ploaia”, Teodor Debu a ridicat publicul în picioare! Theo Rose: „Cam așa îmi imaginez că ar arăta un concert de-al tău. Bravo, ești tare!”. Smiley: „Mie mi-a plăcut foarte mult. Îmi place mult piesa asta și într-adevăr vocea nu este doar despre octave. Ai intrat în caracterul cântecului și ți se potrivește stilul”. Tudor Chirilă: „Eu cred că e foarte importantă partea asta de a putea să livrezi un mesaj. La un moment dat, Vocea României nu mai este despre voce, ci despre momente. Felicitări!”. Denis: „Mă bucur foarte mult că ești în echipa mea! Ești extraordinar, man!” și Irina Rimes: „Mie mi se pare că Debu și-a spus povestea. Eu ți-am văzut istoria. Te admir”. (sursa: protv.ro)

Locuitorii din Vălenii de Munte sunt mândri de Teodor, unul dintre mesajele de felicitare venind din partea unui consilier județean, medicul Beatrice Gâjman: ”Felicitări, #TeodorDebu si #TheMotans!!! Un copil talentat din #ValeniideMunte ajunge în finala #VoceaRomaniei ! Un tânăr talentat care a depășit barierele dependenței de alcool și droguri înțelegând că viața merită prețuită și că muzica este o "cale". Un exemplu pentru adolescenții debusolați, pentru cei care își caută un drum în viață! Suntem toți mândri de tine, știm câte eforturi ai depus ,câtă munca este în spatele unor minute de pe scenă...Te susținem și te felicităm din inimă!!!”, a scris Beatrice pe pagina sa de Facebook. (sursa foto: Pro TV)


Tipărire