S-a trezit și Dumitrescu! Vrea să rezilieze contractul pentru termie, pe care el însuși l-a semnat acum două luni!

S-a trezit și Dumitrescu! Vrea să rezilieze contractul pentru termie, pe care el însuși l-a semnat acum două luni!

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și președintele ADI Termo Prahova, a cerut astăzi consilierilor județeni, într-o ședință de îndată, să îi acorde mandatul pentru a solicita în ședința AGA de mâine a ADI Termo Prahova rezilierea contractului cu operatorul Termoficare Prahova SA. Iulian Dumitrescu: ”Avem o firmă care deține contractul de delegare prin concesiune a serviciului publice. Firma asta a câștigat licitația acum două luni și de la 1 august au anunțat că suspendă serviciul de apă caldă pentru Ploiești. Mi se pare total inacceptabil să întrerupă livrarea de apă caldă și mi se pare inadmisibil ca orice firmă să creadă că pot să facă ce vor aici în Ploiești. Mâine am convocat o ședință AGA și în ședința asta o să dezbatem posibilitatea de reziliere a contractului pe termie și pentru asta vă solicit un mandat”. Votul consilierilor a fost pentru acordarea acestui mandat.

https://prahovainfo.ro/actualitate/5133-volosevici-%E2%80%9Dnu-sunt-eu-cel-ce-%C8%99i-bate-joc-de-ploie%C8%99ti-a-fost-premeditat-totul-%E2%80%9D.html 

Reamintim că ADI Termo Prahova - al cărei președinte este Iulian Dumitrescu - a organizat licitația pentru desemnarea noului operator al serviciului de furnizare a apei calde și căldurii în Ploiești, contractul fiind semnat chiar de domnia sa (facsimil la finalul textului). Este de neînțeles (în afara disputelor politice cu primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, care au fost mai presus decât interesul public) reacția atât de întârziată a șefului administrației județene, care avea și până acum posibilitatea să convoace ședință AGA pentru rezolvarea problemei apei calde în Ploiești! O explicație pentru indiferența manifestată până acum ar fi: președintele CJ Prahova - Iulian Dumitrescu - nu locuiește în Ploiești, directorul ADI Termo Prahova - Horia Tiseanu (fostul primar al Câmpinei) - locuiește în Câmpina, vicepreședintele CJ Prahova Dumitru Tudone (venit din Călărași la Ploiești) locuiește cu chirie într-o casă cu centrală proprie. Așadar, cum să le pese de ploieștenii rămași fără apă caldă?

Și mai este o problemă, ridicată și de un consilier județean, Mihai Neagu. Dacă nu se poate rezilia contractul pentru termie, ce se întâmplă?


Tipărire