Acțiune de noapte a polițiștilor rutieri din Câmpina. Aflați rezultatele controalelor!

Acțiune de noapte a polițiștilor rutieri din Câmpina. Aflați rezultatele controalelor!

Poițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat, vineri seară, până la miezul nopții, o acțiune în trafic pentru identificarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, dar și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Peste 60 de autovehicule au fost verificate într-un interval de două ore și au fost efectuate 34 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul DrugTest. 

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.655 de lei și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. 

În timpul acțiunii, un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost prins  conducând o motocicletă pe Bulevardul Carol I din Câmpina, având sistemul de evacuare modificat, producând un zgomot peste limita legală admisă pentru acest vehicul. De asemenea, avea montate lumini de altă culoare.

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani a fost depistat în timp ce conducea o bicicletă pe Bulevardul Culturii din Municipiul Câmpina și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Activitatea s-a desfășurat și cu sprijinul reprezentanților RAR Prahova, transmit reprezentanții IPJ Prahova. 


Tipărire