Ești elev sau student din Ploiești și vrei să înveți gratuit cum să-ți faci o firmă a ta? Ai de unde: Colegiul antreprenorilor!

Ești elev sau student din Ploiești și vrei să înveți gratuit cum să-ți faci o firmă a ta? Ai de unde: Colegiul antreprenorilor!

Finalul de an vine cu vești bune pentru elevii și studenții din municipiul Ploiești care doresc să învețe cum să-și deschidă și să-și dezvolte o firmă. Pe 29 decembrie, Asociația “Ai Carte” și profesorul de contabilitate ploieștean Liviu Drăghici au lansat platforma gratuită pentru elevii și studenții ploieșteni denumită “Colegiul Antreprenorilor”, parte a unui proiect finanțat de LIDL, coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România și implementat în Ploiești de Fundația Comunitară Prahova. Proiectul, care este împărțit în 16 module, inclusiv cu suporturi de curs text și video, precum și cu studii de caz prezentate de antreprenori din Ploiești sau din țară, îi va ajuta pe cursanți să își creeze și structureze o idee de afacere. Deși pentru elevi și studenți este gratuit, și alte persoane interesate se pot abona la newsletter și vor fi informate când accesul în platformă va fi disponibil și pentru alte categorii de persoane.
“Sunt cel puțin cinci motive pentru care ar trebui să te înscrii in Colegiul Antreprenorilor. Vei beneficia de un algoritm, un proces care face înființarea și managementul unei afaceri mai ușoare pentru tine; vei avea acces la informații structurate și sistematizate pentru a reduce timpul necesar studiului individual; vei căpăta o privire de ansamblu asupra antreprenoriatului; vei descoperi povești ale unor antreprenori locali, ca mine și ca tine și, cel mai important, vei fi parte dintr-o comunitate de antreprenori și viitori antreprenori”, a declarat Liviu Drăghici, inițiatorul proiectului. Detalii despre proiect găsiți aici: https://aicarte.org/