Noua modă printre teribiliști/ Trei tineri, sancționați de polițiștii din Câmpina, după ce s-au filmat cățărați pe o mașină de Poliție

Noua modă printre teribiliști/ Trei tineri, sancționați de polițiștii din Câmpina, după ce s-au filmat cățărați pe o mașină de Poliție

Se pare că a devenit o modă în România ca tinerii teribiliști să se urce pe mașini de Poliție și să se mai și filmeze în timp se cațără pe autospeciale. Ultima ispravă de acest gen a fost înregistrată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, care s-au sesizat, chiar în ziua de Crăciun, că pe o rețea de socializare a fost postat un film în care apar trei tineri care s-au urcat pe o autospecială de poliție.

Potrivit IPJ Prahova, din verificări s-a stabilit că, pe 25 decembrie, în jurul orei 19:15, în timp ce un echipaj de poliție intervenea la o sesizare în zona Plaiul Câmpinei, au parcat autospeciala la marginea localității și au plecat pe jos spre locația unde trebuiau sa intervină, din cauza zonei greu accesibile.

În acest timp, fără ca polițiștii să știe sau să fie sesizați, trei tineri s-ar fi urcat pe portbagajul autospecialei de poliție, creând un clip video pe care, ulterior l-au postat pe o rețea de socializare.

În urma evenimentului, autospeciala nu a fost avariată, precizează reprezentanții IPJ Prahova. 

Polițiștii au luat față de persoanele implicate, care au fost identificate, măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991. (Foto cu caracter ilustrativ) 


Tipărire