Ploieștean împușcat în cap, cu un pistol cu bile, în timp ce dormea!

Ploieștean împușcat în cap, cu un pistol cu bile, în timp ce dormea!

În dimineața zilei de 19 iulie, în jurul orei 6.30, un bărbat din Ploiești a anunțat la Poliție că a fost împușcat, în zona capului, cu un pistol cu bile, de cumnatul său.

Din cercetări a reieșit că pe 19 iulie, în jurul orei 6.00, suspectul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce dormea acesta, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcția capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcție necunoscută. 

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

În cursul aceleiași zile, polițiștii au reușit depistarea autorului, iar pe un teren viran din Ploiești a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancționării bărbatului, precum și măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv. 

Tot în cursul aceleași a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului. 

Azi, 20 iulie, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind plasată sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii secției nr. 2 politie Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.