De la războiul WC-urilor - la haosul organigramelor, în Consiliul Județean Prahova!

De la războiul WC-urilor - la haosul organigramelor, în Consiliul Județean Prahova!

Nici nu știi ce este mai important pentru unii membri ai conducerii Consiliului Județean Prahova, în aceste zile de început de an. Să scape de oamenii incomozi, schimbând organigrama de "n" ori, sau să își creeze la birou spații "ca acasă", prin încercarea de a modifica structura interioarelor, astfel încât să aibă fiecare WC-ul lui? Pentru că aceste două subiecte par să fie în mintea câtorva (cel puțin a unuia) dintre personajele din conducerea administrației județene: cum să dea oameni afară și cum să-și pregătească un closet aproape de biroul din care să ia asemenea decizii!

Trecând de la glumă (serioasă și, din păcate, foarte reală), la hotărâri de care depind viețile unor oameni, săptămâna viitoare, mai precis pe 27 ianuarie, la ora 14.00, consilierii județeni se vor întruni pentru a lua în discuție câteva proiecte. Trei dintre acestea sunt cele mai importante, momentan, pentru că de aceste decizii depind viețile a sute de familii din județul Prahova.

Pe ordinea de zi, la punctul 4, se află proiectul de hotărâre privind desființarea Direcției Județene de Pază Prahova - inițiat de domnul Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, la punctul următor - proiectul de hotărâre privind desființarea Direcției Județene de Protecția Plantelor și de Întreținere a Drumurilor Județene Prahova - inițiat de domnul Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și, SURPRIZĂ!!! (pentru unii), la punctul 17 - proiect de hotărâre privind reorganizarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean Prahova și aprobarea organigramei, a statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale acestuia - inițiat de domnul Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Deci, ce avem noi aici??? Dacă primele două erau de așteptat, fiind deja programate de mult-prea-grăbita de disponibilizări conducere a Consiliului Județean Prahova, la punctul 17 vedem că se va pune în discuție O NOUĂ ORGANIGRAMĂ și O NOUĂ REORGANIZARE a instituției! Fără însă a se propune - pe ordinea de zi - revocarea hotărârii 140/2020, prin care s-a modificat deja, în luna noiembrie 2020, această structură!

Așteptăm cu mare interes ședința de miercuri, 27 ianuarie, a Consiliului Județean Prahova și explicațiile președintelui CJ Iulian Dumitrescu privind aceste jocuri de-a restructurarea făcute de când se află în această funcție.